Eli / Retrat #10

“Crec que tinc caràcter de mar, tranquil•la però valenta i forta quan cal, potser perquè sóc filla de la Barceloneta i la meva infància ha sigut entre la platja i el port. Aquest és el barri de la roba estesa als balcons, de l’olor a Mediterrani, de l’alegria, de les tapes, de dones valentes que tiren sempre endavant i homes que les adoren, de la gent i la vida al carrer, dels Coros, del peix, de les barques, del Moll del Rellotge, aquest és el barri de l’Ostia, on Fellini hagués pogut rodar qualsevol pel.lícula.”

thumb_IMG_1081_1024.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s