Lisi / Retrat #17

“És l’amor d’un pare cap a una filla i l’amor d’una filla cap a un pare el que uneix i dóna forces. És en aquest carreró de Ciutat Vella on la meva vida va fer un punt i a part quan jo tenia vint-i-un anys. Aquí puc mantenir viva la seva vida que em dóna vida a mi també. Aquests carrerons estrets, foscos… estan en constant canvi per la gent que hi viu i treballa. I la gent que els visita. Estan plens de vida real. Són pura essència. I aquí a Ciutat Vella és on he decidit fer créixer una branca més d’aquell arbre que un dia el meu avi i el meu pare van plantar. Perquè m’encanta la meva professió, comerciant. he continuat amb el negoci familiar fent-lo créixer i adaptant-lo, tal i com van fer ells, als temps que vivim.”

thumb_IMG_1496_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s