Vinyet / Retrat #6

“Sóc urbanita. Molt, moltíssim. Però va ser davant del mar on vaig prendre la decisió, amb majúscules. Decidir si seguir amb una vida a la ciutat que adores amb teva gent i en un moment on et sents feliç o fer un salt al buit per perseguir un somni… i va ser davant del mar on ho vaig veure clar. El somni de la meva vida es faria realitat… viure una època de la meva vida a Nova York, la meva ciutat. He tornat a la meva estimada Barcelona, que adoro amb bogeria, i l’adaptació ha estat més fácil al tenir aquest petit racó on m´hi trobo tan a gust… la meva magnífica terrassa.
Aquí quan m´entra la nostàlgia, miro al cel i tanco els ulls pensant que estic en un ‘rooftop’ de la City amb majúscules. No m´he arrepentit de la meva decisió ni una centèssima, ni una mil·lèssima de segon… ‪#‎nevergiveup‬.”

_MG_0752_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s