Maria / Retrat #24

“Laberints. Els laberints exerceixen en mi un poder d’atracció absolut. És una lluita perduda: els cants de l’impuls amansen els sermons del seny. La curiositat em venç i el temor de trobar-hi la bèstia al seu interior li dóna un plus de magnetisme –i perillositat-. A vegades es presenta disfressada de maníac amb una destral, de sanguinari príncep romanès, de perfumista assedegat d’aromes corporals o d’ésser mitològic de cos grotesc. Folls tots plegats. La busco inconscientment recorrent tots els camins sense un rumb marcat. Fent i desfent la ruta improvisada fins que el pols se m’accelera i el cor bombeja rítmicament dins la gola. Excitació total –la mateixa que em produeix quan presencio una tempesta elèctrica-. Cau un llamp i el crit alerta a la fera. Corro suplicant no topar-me en un cul de sac. Desitjo que m’acorrali? Potser m’acaba trobant, potser l’acabo esquivant o potser, a les portes de la sortida, m’acaba devorant. Inevitablement.”

thumb_IMG_2461_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s