Berta / Retrat #53

“Barcelona als meus peus: Quan arribo aquí connecto la meva ment amb el lloc, em relaxa, m’inspira i agafo aire. La historia amb aquest lloc ve de lluny doncs hi pujo des de ben jove sempre amb una excusa o una altre acompanyada o sola. La imatge sempre és la mateixa, inamovible, estancada, però jo no. Jo estic en constant canvi però ella no, ella sempre m’espera igual amb la seva immensitat i serenor. Contemplo les increïbles vistes que em dóna aquest mirador de Barcelona, on em retrobo a mi mateixa i em sento lliure.”

thumb_IMG_5376_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s