Carol / Retrat #58

“Barcelona pots menjar-la amb la boca i amb els ulls. D’un aperitiu al Born a un dinar a la Barceloneta; d’un berenar als carrerons del centre a un sopar a Gràcia. Passejar Barcelona i viure-la és un tot. I viure-la és veure-la: del caos barroc del casc antic a l’ordre eixamplí; a peu de platja i al cim d’Horta. Barcelona són forces que s’equilibren. Dalt d’aquest edifici hi ha un terrat modernista, amb merlets, de maó vist, rajol vermell de fang i amb un terra inestable que dibuixa onades. Moviment. I aquí a baix el contrast absolut: una línia actual, recta i endreçada, pedra calcària blanca i rectangular. Serenor i pau. Perfecció. M’agrada. I és que en el fons dec ser desordre i aquí em compenso.”

20160219_CS_01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s