Clàudia / Retrat #42

“El Teatre Lliure de Gràcia es un dels llocs on mes temps vaig passar de petita assistint a concerts perque mon pare tocava a l’orquestra i hi passava estones corrent per allà, dibuixant tirada al terra i escoltant música. Allà vaig escoltar molts cops el amor brujo de Falla, l’Història del soldat de Stravinsky que eren de les meves obres preferides, a part de moltes altres. Suposo que a part de la música que vaig escoltar a casa, es una de les coses q mes m’han influit a l’hora de ser músic de mes gran.”

thumb_IMG_4260_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s