Desi / Retrat #43

“En principi tenia dos o tres llocs (un carreró d’infantesa que havia anat amb la colla) perquè aquesta ciutat té un munt d’història i de bellesa. Però dubtava quin triar. Tenia clar que el lloc escollit en fes sentir sensacions i que cada cop que hi anés tingués sensacions diferents, una similitud de la vida. He triat la plaça Rosa dels Vents. Medeix 7000 metres quadrats i està situada onze metres per sobre el nivell del mar. És el final de Barcelona. Allà on es separa el cel de la terra. I al mig, el mar. Pot semblar una plaça sense vida. Un lloc on no hi ha res i hi és tot: l’horitzó, l’infinit. Aquí la mirada fa equilibris. Arran de terra tocant el cel i el mar.”

thumb_IMG_4196_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s