Ferran / Retrat #40

“Un lloc especial, significatiu a Barcelona… n’hi ha tants! La tria, finalment, la faig mirant al futur, no a un passat que de vegades em sembla un somni, després de vuit anys d’absència. Tot i que, de fet, en aquest lloc hi tinc petjades, també: records de converses, de riures, d’alguna mirada. Un lloc especial, significatiu a Barcelona, si miro enrere però també amb la vista posada cap endavant; un espai fantàstic on començar l’aventura de redescobrir la pròpia ciutat, de retrobar-me, a poc a poc, amb records i vivències que, de vegades, sí, em semblen somnis. El Marès com a pont entre la Barcelona d’ahir i la de demà, que tot just comença.”

thumb_IMG_4023_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s