Francesc / Retrat #47

“La primera vegada que vaig descobrir la plaça de Sant Felip Neri, vaig sentir quelcom especial. El record de les víctimes durant la guerra civil, la majoria nens, la destrucció de les cases adjacents a la plaça…van provocar en mi una profunda tristesa que cada vegada que la visito no puc deixar de pensar en el terrible fet (recordant-m’ho la metralla que encara és pot veure a la pared de l’església). Em transporta a pensar en els meus avis, la meva mare, una tieta i altres familiars, que van haver de fugir del poble on vivien per por de morir en els bombardeigs constats de l’aviació. Per això el lloc escollit per aquest retrat no va ser casual. Un lloc que em fa pensar, recordar els éssers estimats que ja no hi són i com la barbàrie de la guerra va poder sembrar tanta crueltat.
En el moment àlgid de la sessió fotogràfica l’emoció és va apoderar de mi i unes llàgrimes van brotar sense demanar permís. Però quan hi ha sentiment en allò que estàs fent, no importa que aflorin els sentiments i fins i tot, s’encomanin al fotògraf que està fent el retrat en aquell moment.”

thumb_IMG_4632_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s