Manuel / Retrat #59

“Hospital de Sant Pau: aquí va començar la meva aventura de viure, aquí vaig néixer, aquí vaig deixar anar el primer plor, la primera rialla i el primer crit. En aquest barri, a tocar de la Sagrada Família, vaig tenir la primera casa familiar (on encara hi viuen els pares), la primera i única germana, la primera escola, els primers llibres, els primers jocs, els primers patins i el primer patinet, el meu primer palmó de diumenge de Rams, els meus primers pantalons llargs, la primera revetlla de Sant Joan i els primers petards, el meu primer ball, la primera rumba, el primer disc, la primera cigarreta (temps era temps que vaig fumar com un carreter), els primers amics (que encara conservo), la meva primera representació teatral a l’escenari de “Les monges verdes” (quin nom!), la primera manifestació (per tal de demanar semàfors), la primera borratxera, el primer poema, el primer amor, el primer petó, el primer disgust, el primer suspens, el primer entrebanc, la primera decepció, el primer refredat, la primera grip, el primer oblit, el primer desengany… Totes les primeres vegades (bones o dolentes) han tingut lloc al voltant dels carrers del meu estimat barri…. Totes. O gairebé totes.”

manuel-3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s