Marina / Retrat #44

“Precisament en un indret del Born, davant del parc de la ciutadella, va ser el segon cop que em van dir que semblava alemana: certament he de dir que quan vinc a aquesta ciutat, em sento una forastera entusiasmada: vinc a Barcelona de tant en tant buscant una mica de diversió i trencar amb la rutina. Només arribar, ja sé que m’esperen uns dies intensos per aquesta ciutat. El fet que jo arribi a Barcelona és, sempre, una excusa per a reunir-me amb alguns dels meus; sempre deixo guiar-me pels meus amics més cosmopolites: cafès, passejades i sopars són algunes de les moltes coses que hi fem. Un cop finalitzada l’estada, torno a ser al mateix lloc on vaig arribar, esperant l’autobús per agafar rumb cap a casa. En aquests moments, m’entra la nostàlgia mentre penso en tot el que m’enduc: moments màgics per recordar acompanyada de persones a les que estimo i altres a les que acabo de conèixer, somiant quin serà el proper dia que hi tornaré, i aquest cop, ja serà per a quedar-m’hi i sentir-la meva.”

thumb_IMG_4797_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s