Marta / Retrat #29

“La plaça Virreina fa olor de cafè. Oberta i afable però també fosca, introvertida. Les escales de la seva església observen la vida passar amb un somriure murri. Em recorden el d’una senyora distingida que palplantada a la porta de casa seva observa amb mirada perduda l’horitzó dels carrers. Forta i constant. Tota una dama. D’aquelles que ja no miren enrere. La plaça Virreina és aquesta senyora amb barret, perfumada de cafè, que presideix elegant el barri de Gràcia. El barri on visc. El barri on, amb permís de la meva Vilanova amb flaire de mar i enyorança, després de molts anys… m’hi he sentit com a casa.”

thumb_IMG_3299_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s