Mon / Retrat #46

“He viscut durant 5 anys a Barcelona i una de les coses que enyoro més és perdre-m’hi en ella els diumenges per la tarda. Hi ha llocs de Barcelona que són inoblidables; entre molts d’ells destaca en el meu record la plaça Sant Felip Neri. Aquest singular lloc em sedueix pel seu encant, pau i silenci que desprèn; en contraposició em connecta amb el seu bombardeig durant la Guerra Civil, episodi negre de la nostra història. Sempre que vaig per la zona, intento apropar-m’hi per omplir el meu esperit de la seva essència.”

thumb_IMG_4504_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s