Pili / Retrat #48

“Carrer del Bisbe. El fals pont diuen. Vaig llegir una vegada que sota el pont la misteriosa calavera… si la miraves se’t concedia un desitg. La meva història va d’aquells moments que un nesecita somniar despert o fer de la seva vida una anestèssia al dolor i potenciar l’alegria per sobreviure. Vaig conèixer el cavaller que em feia sentir princesa. Aquell amb qui caminant per les pedres de la ciutat érem invencibles. Tot i que molt o massa sovint el cavaller s’exaltava a la meva forma de fer i igual que els passos s’acceleràven la veu també. Jo només tenia ganes de passar sota el pont per mirar la calavera per veure com jo mateixa calmava la fera. Tot i que m’agradava pensar que era la màgia del pont del carrer Bisbe.”

thumb_IMG_4555_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s