Quim / Retrat #34

“Turó Parc. Contemplo el parc de la meva infància. Veig l’àvia, que treballa a prop, i m’hi ha portat amb el meu germà. Ens enfilem a tobogans i gronxadors, correm i ens perdem per camins laberíntics que no s’acaben mai, entre la vegetació impossible d’un oasi urbà. Cada revolt del parc és un nou món d’aventures que ens fascina. Quan ets petit tot és gran, qualsevol indret té màgia i misteri. El temps s’ocuparà de corregir les proporcions. No ens cansem de córrer i jugar, som nens immortals que ara s’emmirallen somrients en l’estany dels nenúfars. L’avia ens reclama; s’està fent tard i ja no són hores per a flashbacks. Ens resistim una estona a tornar a casa i encara més a fer-nos grans.”

thumb_IMG_3663_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s