Roger / Retrat #54

“L’Associació de Veterans del FC Barcelona de Bàsquet, del qual n’he estat president, és un lloc que té molta importància per mi. Està just al damunt del Palau Blaugrana 2, l’antic Picadero. Vaig començar a jugar quan era cadet. I he passat per totes les categories. Aquí hi havien jugat els Epi, Solozábal, Gasols, Navarro… i jo mateix. És un lloc que em porta molts records. I en totes les etapes de la meva vida. Sempre he estat vinculat a aquest club. Aquests colors han estat una mica com el meu nexe d’unió per mi que he viscut en tants llocs. Potser no sóc de cap lloc i a la vegada sóc d’aquí. El Barça és casa meva.”

IMG_4885

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s