Xènia / Retrat #49

“La cosa estava entre els cubs de la Barceloneta, la sala Barts (abans Studio54) o la plaça just davant del famós El Molino. Finalment, m’he quedat amb aquest últim. En aquesta plaça del Paral.lel quedàvem amb el meu primer amor per anar a ballar a l’Studio els diumenges per la tarda de l’any 1988, teníem 15 anys… 26 anys després ens hem retrobat, el destí ha volgut que estiguéssim junts. Agraeixo aquesta segona oportunitat que m’ha brindat la vida perque m’ha donat una persona meravellosa i aquest racó de Barcelona segueix sent tan especial com el primer dia… Gracias a la vida que me ha dado tanto… Ara en tenim 42!
Sovint ens mirem i pensem que vivim un somni.”

thumb_thumb_IMG_4739_1024_1024

Un pensament sobre “Xènia / Retrat #49

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s