Yolanda / Retrat #62

“L’any 2007 va ser el primer cop que vaig visitar el centre cultural de Can Fabra. Allà vaig començar a donar els primers passos cap al món de l’interpretació. Un camí en el que segueixo amb molta passió e il·lusió; en constant aprenentatge i creixement.
Aquest lloc tan especial per a mi, m’omple d’una energia molt maca. Em vénen records dels meus companys i el nostre gran mestre. Junts vam compartir moments inoblidables. Això és la vida, moments. Sento cap a tots ells una forta estimació i molt agraïment.”

thumb_IMG_6713_1024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s