Isabel / Retrat #63

thumb_IMG_5183_1024“La meva oficina….

És una prolongació de casa meva . Està només a un carrer d’on visc. I on visc està just davant (23 passes) del lloc on els meus pares van fer el seu banquet de noces. Ara és un gimnàs però fa 50 anys era un lloc on es feien festes de comunió i celebracions per la gent del barri: Gràcia. Vaig néixer en aquest barri, vaig viure des de petita les festes de Gràcia tots els estius, les cavalcades de Sant Medir amb el tradicional llançament de caramels, els cavalls, els crits dels nens… La cavalcada passa cada any per sota del meu balcó i la meva filla, com jo de petita també, crida perquè els que van a cavall li tirin caramels.
He viatjat i viatjo per mig món però sempre torno a aquest barri que és com una petit poble a dues passes del cada vegada més impersonal Passeig de Gràcia amb els negocis de luxe per turistes i el seu fals cosmopolitisme. Gràcia, malgrat tot, segueix sent un lloc autèntic, tranquil i molt viu. Sóc de Gràcia!!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s