Jordi / Retrat #64

costa-3

“Sóc del barri de Gràcia de tota la vida: m’hi he criat, hi visc i no tinc intenció de moure-me’n. Però de tots els llocs de Barcelona, no n’hi ha cap més especial per a mi que el Camp Nou. Perquè el futbol i el Barça són les grans passions de la meva vida, perquè he tingut la sort d’anar-hi cada partit des dels tres anys i perquè de vegades oblidem la sort que tenim de gaudir d’un equip i un estadi com no n’hi ha d’iguals al món. Diuen que Wembley és la catedral i Old Trafford el teatre dels somnis, però el Camp Nou -tot i que ja està vell i se suposa que aviat el reformaran de dalt a baix- és el temple del millor equip de la història del futbol. El Camp Nou em recorda el privilegi que tinc de poder compartir devoció i professió. No se m’acut cap altre indret de la ciutat que em resulti més familiar.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s