Vanessa / Retrat #65

thumb_IMG_7270_1024

“Turista dins la meva ciutat. Aquesta és la sensació que tinc després de tres anys a l’estranger. Acabo de tornar i ni ella ni jo som les mateixes. Crec que Barcelona i jo vam passar pel mateix procés al mateix temps, i en aquests tres anys ens hem tornat més obertes, i amb més curiositat per tot el que ens ofereix el món. Necessitem que ens sorprenguin. I va ser el Born, la nit del Born, amb els seus carrers estrets i foscos, per on ja havia passat moltes vegades, el barri que més em va sorprendre en tornar. Em vaig deixar portar per llocs ocults, bars clandestins, pisos-palau de renda antiga amb vistes al parc, festes infinites als terrats… Una ciutat que mai havia viscut, i que ara era l’única que se’m posava al davant, com per art de màgia, gràcies a la meva predisposició a sortir dels cercles coneguts, a aprofitar l’anonimat que donen 3 anys fora per poder trobar només a qui vols, gent nova, sense obligacions. França, Alemanya, Suïssa, Brasil… Viatges d’una sola nit, però aprofitats i viscuts amb tot l’entusiasme i les ganes de qui surt de viatge i és turista per primer cop, quan tot és sorprenent, perquè és nou.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s