Marc / Retrat #67

thumb_IMG_6879_1024

“El meu lloc a la ciutat és aquí al Parc de Bombers de Montjuïc que vaig tenir l’honor d’inaugurar el 2011 fent-hi la primera sortida oficial després de tancar l’antic parc de bombers de Drassanes. Ser bomber ha estat un somni des de l’infantesa que m’ha permès fer realitat l’altre gran somni que és poder-me dedicar a la creació i a l’art contemporani. 8 dels 11 anys que porto com a bomber els he passat treballant en la zona del casc antic, on la història és present a cada racó i on la proximitat amb les persones és més intensa que a qualsevol altre lloc de la ciutat.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s