Mireia / Retrat #68

thumb_IMG_6991_1024

“Pintora, vaig néixer així i moriré així. Inquieta i moguda per aixó allò de ballarina amateur. De familia humil, des de sempre he hagut de guanyar-me les coses. D’educació feminista i liberal republicana a casa i cristiano moderna d’alt estànding a l’escola, crec que agafo el millor de les dues, valors humanistes però amb tendències intel·lectuals on la llibertat s’acompanya amb el respecte però amb determinació i coratge. Dedicar-me a la pintura com a part de mi no és una decisió (la trajectòria artística en època de crisi és més dura encara). És créixer més forta, madura i amb unes bases que representen els fonaments d’una obra amb matissos espirituals i en connexió amb la natura. Símbols com el cercle, l’espiral, la mar, gemmes, blancs i tonalitats de tots els colors. És per això que el meu lloc de la ciutat de Barcelona és el meu Atelier.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s