Raquel / Retrat #66

thumb_IMG_7550_1024

“La plaça Reial té màgia, si més no per a mi. Era un divendres de juny quan, després d’haver estat reclosa escrivint i estudiant durant un mes sencer, vaig quedar amb una amiga a Barcelona. Després d’hora i mitja va marxar, gairebé el mateix temps que vaig trigar a baixar a la capital i poder aparcar. Pujant per La Rambla, em va començar a envair la seva vitalitat. I ara he de tornar a tancar-me a casa? Vaig decidir que, almenys, podia gaudir sola d’una cervesa freda a qualsevol taula de la plaça. Però, no hi havia lloc i l’atzar va voler que entrés al Cafè Royale. Feia un mes i mig que figurava en una llista d’espera per a poder matricular-me a una escola de Swing. La meva sorpresa, quan hi vaig entrar, va ser comprovar que aquell vespre hi havia una trobada de Lindy Hop. Qui em diria a mi que coneixeria un noi que l’endemà es traslladava a la població on llavors jo vivia i que es convertiria en la meva parella de ball i de vida. A la plaça Reial només se li ha de demanar un desig!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s