Albert / Retrat #69

thumb_IMG_7807_1024

“De petit sempre m’agradava anar a jugar al parc, xutar pilota, córrer, pujar al trampolins i tot allò que em distreia tot jugant amb amics. Amb 29, el jugar a la ciutat d’Igualada se’m feia avorrit i vaig descobrir l’emprenedoria, la creativitat i un nou món on poder seguir jugant però es clar, amb joguets diferents i persones d’un nou parc. Els meus jocs eren uns altres i el que buscaven era convertir les meves inquietuds en accions, en reptes, en aprenentatges i en tot allò que em permetés fer realitat els meus somnis. Ara potser et preguntaràs… Albert, i a tu Barcelona, què et va aportar? Un nou BAR on conèixer nova gent. Un nou CEL que em permetés volar més alt. Una nova ONA que em fés viure i reviure. I el Parc de la Ciutadella? Un espai per on passava cada dia quan anava a engegar la meva empresa i on em feia memòria, que quedant-me quiet, plorant i no fent res, acabaria com aquell pobre mamut, trist, de pedra i extingit. Gràcies a aquell nou espai, el meu mamut interior s’ha fet molt més petit però el tinc sempre allà, per recordar-me d’on vinc i on vull anar. I ara, amb 44, quan tinc dubtes, penso en aquell espai i em pregunto: Mamut o Sapiens?”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s