Gisela / Retrat #70

 

thumb_IMG_6957_1024

“Tinc les arrels i la sang vigatana, però ja fa 17 anys que Barcelona em va atrapar, com aquella música que t’entra pell endins i et fa vibrar. El primer ball amb la ciutat va començar quan vaig venir a estudiar. El que semblava un “flirteig” d’estiu fora de temporada s’ha acabat convertit en tota una història d’amor. Barcelona és d’aquells idil·lis que no deixen de bategar, que no deixen de sorprendre’t… M’atrapen els seus carrers, els colors, la gent d’aquí i la de fora, els mil racons per descobrir, les olors, el mar, la música, la sorpresa, el ball…
Hi ha molts indrets de la ciutat que m’agraden, no és fàcil només escollir-ne un. Però hi ha un racó que m’enamora, un lloc que em dóna pau, calma i tranquil·litat al bell mig de la ciutat. Cada cop que entro al pati interior del museu Frederic Marès s’atura el temps i se’m dibuixa un somriure. En aquest indret puc escoltar tots els acords de la vida. En aquesta plaça hi he viscut bonics moments sola i acompanyada. Ara en recordo un. Era una tarda de mitjans d’abril. Venia d’un dia de sol compartit amb amics i de confidències amb una bona amiga. Caminant pel centre vaig entrar al patí del museu i sense ni saber-ho quelcom em va atrapar. El cel anunciava senyals de la santa creu i el sol començava a acomiadar una tarda que jo no sabia que es convertiria amb una nit vestida de somriures, de complicitat, de sorpresa, de tendresa, de ‘guspira, estel o carícia’. Una nit que m’abraçaria fins al nou dia. Que em faria il·lusionar i al mateix temps plorar. És un somni? Jo també a vegades m’ho pregunto i no tinc la resposta, però em quedo amb el regal imaginari o real que aquella plaça una tarda d’abril em va brindar. Perquè ‘jo també he tingut un amic imaginari’. “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s