Isabel / Retrat #71

 

thumb_IMG_7930_1024

“Aquesta plaça, l’Orfila, em porta molts records d’infantesa, el pregó de la Festa Major, les cercaviles amb els gegants de l’escola, el so dels tambors, el despertar dels trabucaires, correfocs, les quedades amb els companys, les rialles amb les amigues, els concerts…i quins concerts! El caliu de la gent del barri, les trobades i les retrobades.
D’ençà que vaig marxar a viure a l’Empordà ja fa uns quants anys no hi ha vegada que quan torno al meu barri per passar el cap de setmana, uns dies, uns intants… noti una emoció inexplicable que va lligada a les meves arrels, la meva terra, i al meu origen. I és que el meu barri, Sant Andreu, i aquesta plaça m’han vist en tot el transcurs de la meva vida, des del naixement fins avui.
Encara que tocada per la tramuntana sempre estarà lligat a mi! I com la vida dóna moltes voltes, qui sap, potser algun dia, tard o d’hora hi tornaré…”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s