Anna / Retrat #76

thumb_img_9679_1024

“Doncs si, 16 anys després em retrobo amb tu. Si tu, l’únic que m’ha vist realment com sóc, com vaig arribar en aquest món. Un món gran, amb festes, ple d’alegries i tristors, lloc on des d’aquell 6 de juny començo a viure la vida tal i com la veig. Aquella vida que visc amb alegria i amb ganes de menjar-me el planeta. I si, tot va començar aquí, amb tu. Ha estat un retrobament ple d’emocions, de l’alegria a la tristesa, de la por a l’emoció, de la gràcia a la il·lusió. Alegria d’anar a un lloc on no hi havia anat mai, tret de quan vaig néixer. Tristesa de no poder recordar aquells moments. Por a saber el que em vindrà ara. Emoció de tornar als inicis. Gràcia que una activitat així m’hagi portat aquí i il·lusió de retrobar-me en un lloc tan especial. Gaudeixo d’una de les coses que m’agrada fer en aquesta vida, una vida que va començar aquí, a la clínica Teknon.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s