Jordi / Retrat #79

14361187_1797950857089741_6454328074472953337_o

“Inquieta, intensa, immensa, indomable … trets de la personalitat de #BarCELona i ADN de la meva personalitat. Trets que em condemnen a jurar amor etern. Només algú així és capaç d’entendre’m, d’acollir-me i de donar-me el ritme que sempre he buscat. Sóc un nouvingut de #BarCELona des de fa 20 anys, però quan la vaig conèixer sabia que era ella. En cap altre podria trobar aquesta complicitat que m’han acabat abduint i convertint-me en un ‘yonki’ d’ella. Durant tota la setmana visc ‘a tope’ aquesta relació. #BarCELona exigeix molt però també et retorna si la vius al ritme que batega. Aquesta exigència fa que a vegades necessitis parar el temps. Quan arriba el cap de setmana, la mar es calma, necessito un pulmó, un retrovisor a la tranquil·litat dels meus orígens no urbanites. És llavors quan m’escapo a Collserola, el reducte de pau que em permet veure i viure la cara B d’una #BarCELona aturada i en pausa. Segurament això deu ser allò que diuen les parelles de saber donar-se espais. El meu racó de #BarCELona és tota la ciutat però a Collserola tinc el balcó que em dóna l’aire necessari per encarar una nova setmana. Per tot plegat i fent servir el llenguatge publicitari del meu dia a dia us puc dir que #BarCELona és “probablement la millor ciutat del món”… #LoveBarCELona.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s