Miquel / Retrat #78

14237604_1794360810782079_3368692244588130215_n

“De petit, anar a Barcelona era sempre tota una experiència, gaudir dels Jocs Olímpics, dinars especials en família, anar de compres pel centre, al·lucinar quan pujàvem al Tibidabo o gaudir de la nit més especial de l’any, la nit de Reis. Aquesta nit sempre la vivíem a casa dels tiets de Barcelona, l’Andreu i la Nuri, al carrer Sepúlveda, tot veient passar la cavalgada. Era una barreja de nervis i felicitat, esperança i dubtes. Tot es magnificava. Primer des del balcó i després baixant a recollir caramels al carrer. Un cop tornàvem cap a casa, s’havia d’anar a dormir d’hora, estar tant cansats sempre ens ho feia més fàcil, abans però, deixàvem menjar pels camells i els Reis a casa l’àvia. Avui dia, ja una mica més grans que llavors, toca gaudir veient la cara de felicitat i expectació de les nostres filles petites, no fa massa temps que havíem tingut aquestes mateixes inoblidables sensacions.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s