Sandra / Retrat #72

thumb_img_7701_1024-2

“Gràcia em fa sentir viva. Té una energia molt singular i els seus carrers pareixen somriure tot el temps. M’agrada perdre-m’hi i, alhora, sentir que tot m’és familiar. La plaça del Sol em sedueix particularment. M’he passat molts dies i moltes nits allà, observant com es transforma i com, passe el que passe, sempre és plena de vida. El camí de tornada a casa des d’allà és també molt especial i sóc incapaç de passar-hi sense reviure-hi mil experiències: el carrer de la Virtut (el meu particular carrer del pecat); el Teatre Lliure (Teatre. Llibertat. Dues grans passions i dos conceptes sense els que no puc viure); un Torrent de l’Olla que mai descansa; façanes que em captiven, personatges que m’atrapen, vivències que mai oblidaré. Tot això i molt més representa este raconet particular del meu estimat barri. Estic on vull estar, i això em fa feliç.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s