Anna / Retrat #81

img_8435

“He triat la Plaça de la Virreina perquè em sembla que una plaça sempre és un lloc interessant per a que hi passin coses. Són espais de reunió que acullen petits fragments de vida. A mi la Virreina m’ha acollit moltes vegades fent un cafè abans d’entrar al cinema, compartint xerrades amb amics en alguna de les seves terrasses, asseguda veient les ombres dels arbres a terra mentre passen les hores… és un lloc on el temps es para i on encara no ha arribat la invasió de turistes que et fan sentir extrany a casa. A la Virreina encara hi respires el barri.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s