Santi / Retrat #82

img_9177

“La bodega del Poble Sec. El Poble Sec i el carrer Concòrdia, en concret, està íntimament lligat a la meva infantesa. Els meus pares són del Poble Sec i quan era petit anava sovint a casa de l’àvia a menjar el millors cargols i canalons de la història. Abans, l’àvia Maria sempre m’enviava a comprar gel a la bodega de la cantonada, un local impressionant que amb el pas del temps encara guarda el mateix aspecte i s’ha convertit en un lloc de moda en la nit de Barcelona. Avui és moda allò retro, en aquells moments era entranyable que decantessin el vi directament de la bóta i et donessin un tros de gel sencer. Avui encara està decorada com fa quasi 40 anys. Triar el Poble Sec és fer un homenatge als barris populars de les grans ciutats, on es viu una microciutat més pròxima i càlida. És el barri de Serrat, del club de futbol del Poble Sec, del que el meu pare va ser jugador, entrenador i delegat i on jo vaig començar a veure els primers partits d’un esport apassionant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s