Raúl / Retrat #89

img_0170

“Sóc de barri. Barcelona i el seu extraradi. M’agrada l’olor dels seus carrers quan plou. M’agrada la seva gent, humils i orgullosos. Ens agrada ser d’on som, ens agrada recordar d’on venim. Em perdo mirant noves pintades cada dia. Passejar per carrers que van ser un dia mirall d’una ciutat industrial, i que van compartir espai i temps amb els deheredats d’aquesta nostra ciutat. Les barraques. De petit, tardes de diumenge al voltant d’una pilota, nens i mestissatge mentre els grans compartien la calidesa d’una taula al voltant dels avis. M’encantava la tardor i les seves castanyes. Moltes històries i moltes nits, molts tornar a casa sentint que has arribat al teu lloc. De vegades sol, d’altres amb bona companyia. Riures, plors, carrers, sexe, amor, amics. Al final, vida.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s