Anna / Retrat #93

img_0544

“Sempre m’ha agradat anar al Tibidabo per veure Barcelona des de la distància (…i així em veig a mi mateixa en perspectiva). Aquí vaig treballar fa uns 6 o 7 anys fent de granota quan subsistia de qualsevol feina associada a l’interpretació. La meva última pujada al Tibidabo, però, va ser ben diferent. En una festa del cinema, entre catifes, ‘photocalls’ i canapés, un productor em va dir… ‘no te lo debería decir pero lo hago, te lo adelanto: enhorabuena, el papel es tuyo Betsy’. Coses de l’ofici. Canvis desmesurats en 6 anys, i confusions sobtades (sort que adoro a la Betsy).”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s