Clipster / Retrat #92

img_0477

“Gràcia. Un districte, un barri de Barcelona. No, per a mi és molt més que tot això. És un món on es barreja el millor de la ciutat. A Bonavista els ‘hipsters’ més puristes. Al carrer de Sant Agustí la iaia de tota la vida, el cinèfil modernet del Verdi, la noia vegana del carrer Astúries i la familia mixta catalano-finesa del carrer de la Perla. Els gintònics del cafè Adonis i la xocolata calenta de ‘la nena’. Colauers, convergents i republicans fent el vermut plegats a la plaça de la Revolució. Dón podria néixer un personatge com jo? A quin lloc del món voldria viure en Clipster? Està clar. L’únic indret fet a la meva mida: Gràcia.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s