Cristina / Retrat #98

img_1338

“Per mi el Nadal és llar, caliu, amor, trobades especials… Se que té un punt naïf aquesta felicitat tant gran que sento quan s’apropen aquests dies però reconec que en sento afortunada de mantenir aquesta il•lusió gairebé intacta des que era petita. I en part és gràcies a tots els marevellosos moments que els meus pares ens feien passar a la meva germana i a mi. Un dels més especials era quan veniem a la fira de Nadal de la Sagrada Familia a comprar l’arbre i el que necessitàvem per decorar la casa. Moments d’una sensació de felicitat absoluta I molta protecció, com si res dolent ens pogués passar mai… Dolça ingenuïtat.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s