Ricard / Retrat #95

img_0412

“Quan el Cesc em va proposar participar al projecte RetratsBcn vaig estar buscant en els records de la meva ciutat. Em va venir un ràpid i clar. Un divendres de molts mesos i anys caminant carrer Verdi avall sense haver mirat cap cartellera. Camí de descobrir amb ulls clucs, una nova manera de veure el món. Els Verdi han estat entre altres coses una finestra oberta a la cultura del món. Un descobriment que donava a Barcelona una connexió amb les propostes cinematogràfiques més interessants, la seva capacitat de “curà” el contingut et permetia sortir de casa només pendent de l’hora. La pel·lícula ja l’havia escollit el cine Verdi per tu.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s