Pilar / Retrat #100

img_1499

“La vida té cops amagats. No saps com, però et porta per camins en què no havies pensat mai. Així fas noves descobertes. Igualada és una capital de comarca, amb molts serveis que ens atenen, però algunes atencions les hem de cercar a la capital. Així fou com una determinada dolència va portar-me, vàries vegades, a haver de ser atesa en el gran centre hospitalari de la Barceloneta. Sortia de casa amb el cotxe de línia i arribava a la Ciutat Comptal. Allí, amb el bus 59, feia un recorregut turístic per la gran urb, passant per uns punts cabdals d’ella i, al cap d’una hora, arribava a l’Hospital del Mar. Pel meu retrat BCN m’he decantat per l’encanteri d’aquesta típica barriada, que vaig conèixer, per coses de la vida. Aquells carrerons plens de vida; aquelles dues torres, gairebé bessones; l’hotel vela; la munió de llocs on pots menjar bé, econòmicament; la platja… varen endinsar-me en un lloc, immers en la gran metròpoli, però amb identitat pròpia i especial.”

Un pensament sobre “Pilar / Retrat #100

  1. Cescsales Vull donar-te les gràcies per haver dedicat el retrast 100 a la nostra benvolguda i mai prou ponderada Pilar. Crec que aquest número emblemàtic és retre un merescut homenatge de sincer agraíment

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s