Mariona / Retrat #103

img_1052

“Des del mig de la plaça Sant Agustí puc tornar a reviure com una noia de Cartagena mirava tímida pel balcó al noi coix i elegant de la matalasseria de davant de casa seva. Com l’amor li naixia de la panxa i la vergonya de les galtes quan ell li tornava la mirada! No puc estar més que agraïda de la valentia de la meva àvia en aixecar-se quan ell, el meu avi, la va convidar a ballar. Avui que faig 33 anys dono gràcies a la meitat dels meus orígens i a la seva història per haver fet possible que avui sigui aquí portant dins meu molt més que els seus gens.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s