Toni / Retrat #102

img_1609

“De petit, mons pares em deien que aquí hi vivien els Reis Mags (i jo que passava pel davant entre acollonit i il·lusionat). De fet, quan obria la finestra del balcó de la meva habitació, a l’antiga Avinguda Icària, veia aquesta petita torre a peu de la Barceloneta. El Poblenou a la meva esquena i el “Palau dels Reis” allà davant meu, vigilant-me. I sempre, de nit, tenia una llum ben encesa al damunt. Volia dir que Ses Majestats d’Orient estaven feinejant, em deien. I jo que dormia obedient, per si un cas treien el cap i em veien. Gran innocència. Grans anys. I tot, també jo, que ha canviat al seu voltant. I la torre allà, igualeta.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s