Guillem / retrat #104

img_1260

“En aquesta plaça, a tocar de la Basílica de la Sagrada Família, hi he jugat molts cops. Quan era petit, quan sortia de l’escola amb la colla d’amics que encara conservo i que viuen majoritàriament al barri. La Sagrada Família és un símbol per a molta gent, però segurament té un significat especial per als que hem viscut tota la vida a la seva ombra. Forma part del nostre paisatge quotidià i la mirem no com una cosa sensacional, sinó com a quelcom habitual. Això no vol dir que no l’estimem com els milions de turistes que estan transformant el nostre barri, l’estimem d’aquella manera que estimes les coses del teu dia a dia, les petites coses, les més importants. La Basílica és el pal de paller de l’antic barri de El Poblet, de la nostra comunitat i de la nostra vida. I això no ho poden canviar, per molt que s’esforcin, milions de turistes.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s