Xavi / Retrat #108

img_1877

“Mai no he viscut lluny de Barcelona. Tal com jo he anat creixent i evolucionant, la meva ciutat s’ha anat fent més gran, moderna i cosmopolita. Així, Barcelona i els seus racons han estat sempre l’escenografia perfecta i més natural per emmarcar les meves alegries, les meves reflexions, els meus descobriments, els meus dies més divertits… i també petites decepcions o alguns moments plens de tristesa o de malenconia, sempre al compàs d’aquest mar Mediterrani que acarona la nostra costa i que tant m’estimo. Es podria dir que jo vaig començar a viure i a ser qui sóc molt a prop del mar, al Born i al Barri Gòtic. Va ser en aquells carrerons de darrere de correus, amb les meves hormones celebrant la seva gran festa d’iniciació a la vida, on vaig oblidar el futbol i els cromos per descobrir la gran meravella que significava l’existència de les noies i de la música. Allà va ser on vaig fer el meu primer petó, on vaig plorar com el nen que era amb el cor trencat pel meu primer desengany amorós i on vaig cantar les meves primeres cançons, tocant la guitarra amb els amics inoblidables d’aquella època.
Avui, molts anys després de tot allò, estic enamorat de la meva ciutat, hi ha una dona que omple el meu cor, i visc per a la música i gràcies a la música. Tinc la immensa sort de ser, entre altres coses, músic del metro i de carrer, de manera que, diàriament, puc compartir les meves emocions amb una gran quantitat dels meus conciutadans. Gent que, com jo, s’estima Barcelona, perquè és casa seva i perquè és aquí on té els seus éssers més estimats. Gent que, com jo, és una minúscula però importantíssima peça per fer que Barcelona existeixi i sigui el que és. Només per això les nostres vides tenen molt a veure i estem molt més a prop del que a vegades pensem.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s