Elisa / Retrat #109

img_2062

“Els meus avis vivien a Barcelona i venia sovint a veure’ls però no vaig descobrir la ciutat fins que amb 18 anys vaig venir a viure-hi. Barcelona m’ha vist créixer. Gran part del que sóc ara és gràcies a la ciutat, la gent que he conegut i tot el que hi he viscut. Sempre m’ha agradat perdre’m pel centre i descobrir racons i personatges. Bars ‘canalles’ o l’església de Santa Maria del Mar. El meu lloc és l’Ateneu barcelonès, situat a una casa senyorial del 1796 al carrer Canuda. Associació creada fa més de cent cinquanta anys per ser un dels principals centres de debat intel·lectual. Em vaig enamorar de l’Ateneu en aquells temps que venia a la seva biblioteca a estudiar. El lloc és espectacular, modernista. Aquí va començar la meva aventura i addicció per aquesta ciutat. Tot i que he marxat algunes vegades i he viscut a fora sempre hi torno i sento que aquesta és la meva ciutat.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s