Araceli / Retrat #112

IMG_2293

“Era l’any 1967 quan vaig venir a treballar a Barcelona des d’un poble de l’Aragó de menys de cent habitants. I com el moment social i polític convidava a fer, jo combinava la feina a una fàbrica tèxtil amb els estudis de pedagogia a la universitat i l’organització política. Ara penso que els dies d’aquella època tenien més de 24 hores. Teníem el local de l’organització al carrer Riereta i algunes nits, quan al cap ja no ens cabia gaire més i mancaven poques hores per començar de nou, el cos necessitava i buscava silenci i acollida. En aquest entorn vaig descobrir i conèixer la plaça de St. Felip Neri. Poder gaudir del soroll de l’aigua de la font com a únic so i de la gent del grup com a únics habitants a Barcelona va ser una experiència tan significativa que encara avui segueix sent per a mi un refugi emocional i un grat record.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s