Lara / Retrat #115

IMG_2719

“A la meva vida hi ha un abans i un després de la Plaça Trilla. Una plaça que és el yin i el yang, la cara i l’ambers de la moneda, la nota agredolça que es queda en el paladar. Feia més de cinc anys que no la trepitjava, que no em sentava al banc de davant del portal de la que va ser casa meva, que no saludava al propietari del restaurant que fa cantonada amb el carrer de Santa Magdalena. A l’aixecar el cap i mirar cap el que havia estat el meu balcó durant 10 anys vaig veure que hi havia un test amb una marquesa, una planta que havia vist créixer en el menjador d’aquell pis i em vaig preguntar si seria la mateixa, o si només seria una altra broma de la vida, sempre tan juguetona. En aquell moment vaig ser conscient de fins a quin punt la Plaça Trilla encara em podia fer trontollar. I es que dues de les vivències més boniques, intenses i autèntiques que he viscut mai han passat aquí. Així com dues de les més tristes i colpidores.
Però si ho miro des de la distància, crec que tot va succeir en el lloc adecuat. Perquè si alguna cosa té la vida és la seva capacitat inesgotable de sorprendre’t, i en certa manera, la Plaça Trilla, amb les seves palmeres immenses i la seva habillitat per quedar amagada al ben mig de Gran Gràcia, també… “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s