Marta / Retrat #116

IMG_2627

“Jo no he nascut a Barcelona, des del meu poblet del Vallès, quan era petita, la veia lluny i a prop alhora, immensa, per mi era un esdeveniment venir a la ciutat amb els pares. El dia que vaig decidir anar a estudiar al carrer Tuset estava nerviosa, jo sola als 17 anys cada dia movent-me per aquells carrers desconeguts per mi fins aleshores, sabent que coneixeria gent de la gran ciutat que no sabia si serien, pensarien o sentirien com jo. Recordo amb nostàlgia el bar Anahuac, el Drugstore, el desaparegut Reno, el Flash Flash, els croasanets que em comprava havent plegat tot anant cap a agafar el tren. Allà vaig ser feliç, m’hi sentia bé i ara, als 46 anys, ja sense aquella timidesa de l’adolescència, cada vegada que torno a recórrer aquells carrers que anaven de l’escola a l’estació de Gràcia no puc evitar somriure perquè els recordo i estimo…em venen al cap bons moments i també allò que em deien entre riures els meus companys d’aleshores tot fent el cafetó…”la nostra noia amb accent de poble que sempre mira amunt, on acaben els edificis, amb el ulls molt oberts…”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s