David / Retrat #118

IMG_2833

“La plaça del Nord em va veure entrant i sortint diàriament d’escola des dels sis anys fins als setze. Testimoni muda del meu primer dia d’escola a la Salle pujant tot sol per la rampa decidit a fer nous amics, esbatussant-me de mala manera a la porta de l’escola amb els tres “vaciletes” de quart A, intentant passar ràpid per davant de la colla de “quinquis” conscient del preu de les meves noves Nike conprades a Andorra, esperant amb il.lusiò els dissabtes al matí als meus companys d’equip per anar a jugar el partit de futbol, colant-me als Lluïssos per anar a jugar a bàsket, robant “gusanitos” a la granja de la cantonada, mirant amb lascivia preadolescent les nenes del Bup, acompanyant a la Judith i vorejant la Montse per veure si robava el meu primer petò que finalment va arribar al carrer de sobre, trucant a la porta de la casa de putes del carrer Alzina i sortint pitant, fent les primeres cerveses i futbolins al bar de la cantonada… Creixent, aprenent, patint i gaudint. Altres escenaris de Barcelona m’han acompanyat després però crec que en cap altre el context ha estat tan imprès en la meva memòria. Llocs de Barcelona. Racons de vida.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s