Itziar / Retrat #117

IMG_3197

“Fa 20 anys que tinc 20 anys. I fa 20 anys que em dedico professionalment a la meva passió, el món de la interpretació. Ha sigut un camí ple d’emocions, ple d’esforç, de rialles, de llàgrimes, d’il·lusions, d’entrebancs, de fruits, de lluita… Però seguim aquí fins i tot quan molta gent no donava ni un euro per una actriu XXL. He tingut la sort, gràcies al meu físic, de fer cine, teatre, televisió, comèdia, terror, drama, musicals, cabaret, circ… projectes de tot tipus, en color, en blanc i negre… en fi, tot un melodrama! I fa 20 anys en aquest lloc, a l’umbracle del parc de la ciutadella, em feien el meu primer book de fotos. Amb la il·lusió de qui ho veu tot amb ulls de somniadora i encara ho té tot per perdre i/o per guanyar. Per això torno a aquest lloc recordant el passat, mirant al futur i sentint el present.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s